Biskup banjolučki Msgr. Dr. Franjo Komarica primio predstavnike CRS-a i MRV-a

U ponedjeljak, 19. siječnja 2015. u prostorijama Biskupskog Ordinarijata banjolučki biskup mons. Franjo Komarica primio je predstavnike Catholic Relief Services za BiH (CRS-a) Marca D’Silvu i Sanelu Imamović, projekt menadžera te Igora Kožemjakina, stručnog savjetnika Međureligijskog vijeća u BiH, i Sinišu Morettia, reprezentanta projekta  pri Caritasu u Banjoj Luci.

U dužem informativnom razgovoru bilo je govora – između ostalog – o novom projektu „PRO-Budućnost“ kojega provodi CRS zajedno s MRV na razini BiH. Predstavnici CRS-a i MRV-a su biskupu Komarici detaljno predstavili projekt kojega planiraju provesti tražeći podršku i suradnju u budućim aktivnostima koje projekt sadrži te određene sugestije za provedbu.

Biskup je podržao projekt dajući konkretne smjernice i pohvalio zajedničku zauzetost za dobro koje čine i koje planiraju činiti preko ovakvih i sličnih projekata.

Delegacija je zahvalila biskupu Komarici na njegovoj otvorenosti za suradnju i na podršci, kao i na redovitoj susretljivosti koju pokazuje zanimanjem i zauzimanjem za potrebe svojih bližnjih.